Ægte krystaller giver healing og god energi til dig og dit hjem.

Krystaller – vores direkte forbindelse til jorden

Vores planet er bygget af krystaller og mineraler. Vi er en del af planeten og vi har derfor brug for de naturlige ressourcer, vores jord har. Ægte krystaller skaber og er skabt af jorden og indeholder og overfører derfor energi til andre dele af jorden. F.eks. os mennesker og dyr. På grund af deres helende egenskaber har de længe været kendt og brugt af healere.

Krystaller fremstilles af væske, temperaturændringer og trykændringer. Du kan bruge stort set alle væsker til fremstillingen af krystaller. Man kan endda få legesæt med en slags byg-selv-legekrystal. Det er et spændende fysik forsøg for alle i alle aldre. Men det fortæller lidt om, hvad vores planet er i stand til at skabe.

Krystaller er vores sjæls vitaminer

Der findes mange forskellige typer krystaller. Så det kan være svært at finde rundt i dem. Heldigvis findes der hjemmesider, hvor du kan få informationer om hver enkelt krystals egenskaber og udseende, f.eks. peridot betydning.

Hvorfor er de så fascinerende og hvorfor kan vi blive så tiltrukket af dem? Og især kan én krystal tiltrække på en voldsom måde. Det skyldes netop at alt hænger sammen her på vores planet.

Vores krop kan f.eks. få en pludselig lyst til noget særligt mad, fordi det indeholder nogle vitaminer, vi lige mangler på det tidspunkt. På samme måde kan vores sjæl søge efter “vitaminer”. Derfor kan en speciel krystal tiltale dig mere end de andre. Din sjæl har valgt den. Den ved at præcis denne krystal vil give god energi til dig.