Beregning på Pantebrevslån

Jeg er helt vild med den beregningsmodel der findes på Pantebrevslån.dk – jeg fandt den ved et tilfælde, da jeg sidste år havde brug for at få optaget et lån, så jeg kunne få indfriet nogle af mine drømme. Det er selvfølgelig ikke altid at det kan lade sig gøre, og hvilke rammer er der egentligt for at låne penge – jeg ved at ens indtægt og udgifter skal hænge sammen og at der skal være et fornuftigt rådigheds beløb, så man ikke løber sur i den økonomi man vil få efter optagelse af et nyt lån. Jeg vidste til gengæld ikke lige hvor meget friværdi der skulle være i mit hus og hvor meget jeg kunne låne op i huset – men det kunne jeg selv lave en beregning på, på deres hjemmeside Pantebrevslån.dk – så det var nemt.

Hvor meget kan jeg låne i et Pantebrev

Havde jeg nu skulle have købt et nyt hus, så skulle jeg selv have 5% af udbetalingen i kontanter – men her havde jeg jo huset og vidste at der var friværdi i det. Jeg tog kontakt til Pantebrevslån.dk for at høre hvordan det så lige så ud for mig. Jeg kunne bare lave en ansøgning på et Pantebrevslån på deres hjemmeside, som kunne give mig det helt nøjagtige svar – og samtidig ville jeg så også få et lånetilbud, som jeg kunne gennemgå. Det gjorde jeg, og jeg fik et dejligt gennemskueligt lånetilbud, med letforståelige lånevilkår – Jeg var glad for den personlige betjening jeg havde fået, og fik hurtigt mine penge.