Billeder med natur præsenterer dig for verden

Natrbilleder er mange forskellige ting, når man ser på, hvad der er af motiver, og det er noget af det, som vi skal dykke ned i i denne artikel.
Man kan for eksempel have et naturmaleri, der er lavet af en maler – død eller levende – hvor man kan lide vedkommendes måde at male på, og der er så måske malet et motiv, som man kender.
Det kan være noget, som man har arvet fra familien, hvor det viser en egn, man er fra.
Det kan så også være en god ven, der er god til at tage naturbilleder, hvor man så får sådan et i større skala, hvor det er indrammet, så man kan hænge det op på væggen.
Det kan jo også være en ganske simpel plakat med et motiv af noget natur, om det er computergeneret, eller motivet faktisk findes derude.
Det kan være et kunstværk, hvor man har manipuleret så meget på naturen, at man dårligt kan se, hvad det skal forestille.
Så kan det også være et motiv, der skal vise, hvordan naturen kommer til at se ud i fremtiden, hvis vi ikke gør noget ved klimaet.

Naturbilleder lærer os om verden

Det sidste eksempel kan vi forlænge lidt ved at have nogle billeder, der viser det samme område ude i verden, hvor det har forandret sig gennem tiden – og det er sjældent et kønt syn.
Man kan også sætte nogle gigantiske naturbilleder op, som man fokuserer på, så det næsten ender med at føles som om, at man befinder der selv, hvis man virkelig lægger kræfter i at være tilstede i dette billede.
Små børn kan blive præsenteret for verden, hvordan den tager sig ud, inden de selv skal ud i den, men man kan også have naturbilleder af områder, som man aldrig har besøgt før eller måske nogensinde kommer til.
Andre har naturbilleder hængende, der skal minde dem om en tur til udlandet, og det er måske et motiv, man selv har lavet efter hukommelsen eller fra et fotografi, man tog af dette område.