Billigtoner til mellemstore virksomheder

Printer blæk patroner, koster penge, og hvis man ikke lige ser sig for, så kan det komme til at blive dyrere end nødvendigt. Jeg selv måtte under Corona krisen se hvor jeg kunne spare penge. Jeg havde jo god tid til at gennemgå alle mine udgifts poster, og undersøge hvor jeg kunne spare penge ved at skifte til en anden leverandør. Det var her jeg fandt hjemmesiden Billigtoner.dk som havde et kæmpe udvalg at Blækpatroner til diverse printere, også den Brother printer vi havde stående – Jeg kunne næsten halvere min udgift til vores Brother blækpatroner, og jeg ville da have ønsket at jeg havde haft gjort mine indkøbs undersøgelser lidt bedre tidligere. Ikke bare er deres Brother blæk patroner lavere i pris end andre steder, men kvaliteten er også i orden.

Kompatible blækpatroner

Jeg skiftede også fra de originale Brother blækpatroner til de kompatible blæk patroner, og da jeg ikke oplevede nogen forskel på hverken vores printer eller på udskrifts kvaliteten, ja, så er det blevet dem. Der er virkelig mange penge at spare hos BilligToner, især hvis man vælger de kompatible Brother blæk patroner – eller hvilken anden slags blæk patroner man lige står og mangler. Jeg kan kun sige at jeg har været fuldt ud tilfreds med de produkter jeg har haft købt hos Billigtoner.dk, og da jeg havde brug for hjælp og vejledning i forhold til de originale eller kompatible Brother blækpatroner, var de yderst behjælpelige og deres kundeservice var der ikke en finger at sætte på efter min mening.