Kropsterapi og Body-SDS

Body-SDS bliver mere og mere udbredt i Danmark, ligesom kropsterapi. Når jeg fortæller om mine oplevelser med Body-SDS og kropsterapi, er der dog stadig mange der ikke fatter en meter af hvad det er jeg taler om. Jeg startede min egen rejse med at læse om “kroppen husker” og med den indgangsvinkel, var der for mig ikke langt til kropsterapi, for det med at snakke, vidste jeg ikke hjalp. Jeg havde også hørt om Body-SDS før, og vidste at der var tricker punkter der blev trykket på. Nu skulle jeg bare finde en god kropsterapeut der kunne Body-SDS. Jeg søgte på nettet, og fandt frem til christianshuskropsterapi som holder til i Hørsholm, så det var lige i nærheden af hvor jeg boede.

Stress og Kropsterapi

Det at finde en kropsterapeut som Per, tænker jeg skal man lede længe efter – han var både empatisk og kompetent til de han lavede, han var god til at svare på mange af mine spørgsmål, og delte gerne ud af sin faglige viden, da jeg var mega interesseret i Body-SDS og kropsterapi. Jeg havde mange spændinger og mange traumer der blev forløst i denne behandling jeg fik hos Per- og min begyndende stress tog hurtig af, så jeg ikke behøvede at sygemelde mig fra arbejdet. Nu tager jeg af og til op til Per bare for at få en god gang kropsterapi massage, bare lige for at få min krop til at slappe lidt af – og det virker. For dem der ikke har prøvet det før, kan det anbefales.