Krystallers betydning

Ægte krystaller findes der et utal af, og mange af dem har også en eller anden form for beskyttelse eller energi, der gør at man går med dem i lommen. For at krystallerne skal beholde deres virkning, er det vigtigt at de renses, hver gang der er hvid fuldmåne – det er vigtig at det er den hvide klare måne der giver krystallerne frisk energi. Man tager så sine krystaller og vasker dem rene uden sæbe, men bare i klart vand, og lægger dem i en skål udenfor, så den kan opfange energien fra månen. Det er der nogen der tror på, og andre siger så at man er tosset, hvis man tror på den slags. det er ikke nemt at være individuel i vores samfund, med plads til alle vores forskelligheder og individualisme.

Peridot

Hver enkelt krystal har sin energi eller betydning / healing – nogle beskytter mod angst, andre igen giver mere kærlighed, hvis det er det man savner. peridot sten betydning har jeg ikke helt styr på.

Jeg har selv et helt fad stående med forskellige krystaller, men de er ret dekorative at se på, især hvis jeg så lige tænder et lille lys midt i fadet. Der er mange der tror på disse sten og deres energier, og der er nogle der går rundt med håndlavede energiarmbånd for at være beskyttet mod et eller andet, eller går med armbåndet for at en styrke af en eller anden slags. Jeg tænker det er ligesom at tro på gud, troen flytter bjerge.