Selvom man sagtens kan forberede maden udendørs hele året rundt, så er der bare noget helt særligt ved sommerhalvåret, hvor det er behageligt at opholde sig ude, både når maden forbedres og når man spiser den. Og det forekommer sådan at maden nærmest smager bedre bare fordi man spiser den udendørs, det er noget underligt noget, men sådan er det. Flere og flere af os etablerer udekøkkener i disse år og faktisk opleves en kæmpe stigning indenfor alt, der har med udendørslivet at gøre. Det er en trend, man oplever overalt i den vestlige verden i disse år, og det ser ud til at være noget, der forstætter så langt vi kigger ind i fremtiden. Måske er denne udvikling båret af, at vores hverdag er blevet så præget af teknologi og det unaturlige, at der som et modspil til denne udvikling er opstået et behov for at søge naturen og få naturoplevelser, så man bedre trives i hverdagen.
- af De asiatiske aktiemarkeder falder torsdag, efter at markedets AI-darling, Nvidia, skuffede investore...
- af Kunder i Føtex har i for høj grad svært ved at forstå, hvad der får kæden til at skille sig ud. Derf...
- af Karl-Oskar Olsen har gjort sin passion for cykelsporten til sin levevej. I dag fylder han 50 år Karl...
- af Google beskyldes for at have opbygget et ulovligt monopol og beordres nu til at sælge browseren Chro...
- af Boligmarkedet trodser alle odds og fortsætter opad i fuld fart. Kun under corona blev der solgt fler...