Selvom man sagtens kan forberede maden udendørs hele året rundt, så er der bare noget helt særligt ved sommerhalvåret, hvor det er behageligt at opholde sig ude, både når maden forbedres og når man spiser den. Og det forekommer sådan at maden nærmest smager bedre bare fordi man spiser den udendørs, det er noget underligt noget, men sådan er det. Flere og flere af os etablerer udekøkkener i disse år og faktisk opleves en kæmpe stigning indenfor alt, der har med udendørslivet at gøre. Det er en trend, man oplever overalt i den vestlige verden i disse år, og det ser ud til at være noget, der forstætter så langt vi kigger ind i fremtiden. Måske er denne udvikling båret af, at vores hverdag er blevet så præget af teknologi og det unaturlige, at der som et modspil til denne udvikling er opstået et behov for at søge naturen og få naturoplevelser, så man bedre trives i hverdagen.
- af C25 i svag stigning: Her er aktierne, der rykkerAktierne i C25-indekset stiger samlet 0,20 pct. Her...
- af Hastemøde om Ukraine – åbner for at sende soldater – følg med live her window.addEventListe...
- af Lidl satser på nyt varemærke efter konkurrenters fremstødOmkring 130 mia. kr. i årlig omsætning er p...
- af En af verdens største filmstjerner spiller Bob Dylan i ny filmTimothée Chalamet klør sig i tindingen...
- af Aktier i Asien: Overvejende positive markederDe asiatiske aktiemarkeder ligger generelt højere manda...