Selvom man sagtens kan forberede maden udendørs hele året rundt, så er der bare noget helt særligt ved sommerhalvåret, hvor det er behageligt at opholde sig ude, både når maden forbedres og når man spiser den. Og det forekommer sådan at maden nærmest smager bedre bare fordi man spiser den udendørs, det er noget underligt noget, men sådan er det. Flere og flere af os etablerer udekøkkener i disse år og faktisk opleves en kæmpe stigning indenfor alt, der har med udendørslivet at gøre. Det er en trend, man oplever overalt i den vestlige verden i disse år, og det ser ud til at være noget, der forstætter så langt vi kigger ind i fremtiden. Måske er denne udvikling båret af, at vores hverdag er blevet så præget af teknologi og det unaturlige, at der som et modspil til denne udvikling er opstået et behov for at søge naturen og få naturoplevelser, så man bedre trives i hverdagen.
- af IMF sender næste uge et hold til Moskva for at gennemgå landets økonomi og komme med forslag til for...
- af De privatkunder, der har lån i Danske Bank, får ikke glæde af gårsdagens rentesænkning fra Nationalb...
- af To artikler i Financial Times og Wall Street Journal får stor opmærksomhed fredag. De kan være et fo...
- af Fire banker skal hjælpe DSV med at skaffe penge til et milliardopkøb det kommende år Det blev de fir...
- af De lange renter er nu faldet så meget, at 4-procentslånet er lukket og 3,5-procentslånet åbnet. Det...