Var det ikke lige noget med en Gua Sha massage?

Du har formentlig ikke hørt om, hvad det drejer sig om, når man skal have lavet en massage ud fra Gua Sha-metoden, og det er da også helt forståeligt.

Der findes nemlig mange former for massage derude, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen, og de fleste vil nok påstå, at de er de bedste på markedet – men her er der virkelig noget om snakken, at det bliver en god omgang massage, man får ud af remedierne til denne metode.

Det kræver heldigvis ikke så meget – og det vil vi komme ind på senere – og så er det praktiske også, at man kan gøre det selv, hvorfor man ikke har brug for en partner, og man skal heller ikke gå til en massør for at få massagen udført.

Man kan sagtens sammensætte denne type massage med en anden slags eller flere, hvis man er til den slags, men man kommer virkelig til at mærke en markant forandring til det bedre ved at bruge Gua Sha.

Det som en massage med Gua Sha går ud på

Uden vi skal blive for tekniske med omfanget, brugen og metoden med Gua Sha, for det kan du finde ud af ved et klik her , så vil vi lige her tage dig igennem noget af det mest bassale ved massagen.

Det er nogle effektive sten og faceroller, som man anskaffer sig, og det er med de her sten, at man udfører massagen.

På den måde kan man lave en dejlig massage på især sit ansigt, hvor man ikke bruger skadelige kemikalier eller andet dertil, og så ender man med at få en rigtig dejlig hud ud af det.

Det kan være lidt svært at tro på, når man ikke har prøvet, men det koster ikke så meget, og så kan man som sagt selv give sig i kast med at udføre massagen, og hvis man er tålmodig nok, så vil man helt sikker komme til at blive glad for behandlingen.

Det kræver jo lige, at man giver det en chance, men mange oplever allerede det gavnlige efter få omgange med at prøve det.