Huskeregler om fyrværkeri

fyrværkeri har været en del af festlighederne i århundreder. De klare farver og høje lyde er en sikker måde at bringe folk i alle aldre sammen på. fyrværkeri kan købes i de fleste dagligvarebutikker og supermarkeder samt online. Selv om fyrværkeri generelt er sikkert, er det vigtigt at følge producentens anvisninger og tage forholdsregler for at undgå skader. Børn bør f.eks. altid være under opsyn, og fyrværkeri bør affyres i et åbent område væk fra bygninger og brandfarlige materialer. Ved at følge disse enkle sikkerhedstips kan du nyde fyrværkeriet uden bekymringer. Det er vigtigt, at der altid er en udpeget person, som har ansvaret for at affyre fyrværkeriet. Denne person skal være ædru og opmærksom på sine omgivelser. De bør også være iført beskyttelsesudstyr som f.eks. handsker og beskyttelsesbriller. Det er også meget vigtigt at have en spand vand eller en ildslukker i nærheden i tilfælde af ulykker. Endelig skal du altid sikre dig, at alle, der ser fyrværkeriet, befinder sig i sikker afstand, inden du tænder det.

Hvad kan fyrværkeri bruges til?

fyrverkeri kan bruges til en række forskellige formål, f.eks. til festligheder, signalering og til at skræmme fugle og andre dyr væk

Hvordan affyrer man fyrværkeri?

Der er normalt en udpeget person, der har ansvaret for at affyre fyrværkeriet. Denne person skal være ædru og opmærksom på sine omgivelser. De bør også være iført beskyttelsesudstyr som f.eks. handsker og beskyttelsesbriller. Det er også vigtigt at have en spand vand eller en ildslukker i nærheden i tilfælde af ulykker.

Krudtteltet er en god udbyder til alt fyrværkeri.