Vinterjakke fra Hansen og Nissen

Selvom vi er godt på vej ind i sommer perioden, så har jeg lige gjort et godt kup ved at købe min vinter jakke nu hos Hansenognissen.dk – fik den til næsten halv pris. Hansenognissen.dk er kendt for deres gode brands og høje kvalitet på produkterne, hvilket også er en af årsagerne til at jeg handler der. Da jeg fik den hjem, kom sønnen og sagde, at sådan en ville han også have – så gik vi ind på hjemmesiden, for at se om der dog ikke lige var en anden model som han kunne få – havde ikke lige lyst til at han skulle gå i den samme jakke som min. Han fandt så også en han heldigvis syntes bedre om, så nu er den også komme hjem – og nu er vi godt klar til den kommende vinter, i hvert fald hvad jakker angår.

Vinterjakker til Herrer

Jeg er syntes at de produkter der forhandles hos hansenognissen.dk i det hele taget lige falder indenfor min smag, og det er jo nok også derfor at jeg mange gange lige går ind og ser efter om der er nogle gode tilbud, som jeg bare ikke kan lade gå min næse forbi. Selve firmaet, har jeg det også godt med – der er aldrig nogen problemer ved at handle med dem, og skulle det hænde at jeg får en forkert størrelse hjem, så er der gratis retur forsendelse – men nu kender jeg min størrelse i deres produkter, så det er ikke så ofte at det sker for mig.