Klinker til mit nye køkken

Så fik jeg endelig overtalt min mand til at skifte vores køkken ud – ikke bare elementerne, men det hele inklusive gulvet. Jeg har længe villet have klinker på mit køkkengulv, det er nemlig meget nemmere at holde, og så ser det i min verden, meget bedre ud, frem for træ eller vinyl. Jeg anede ikke at der var så mange forskellige slags klinker eller fliser til et køkken, men det kan jeg så lige fortælle at der er – så jeg var enormt glad for at jeg kunne komme rundt og se nogle showroom hos danskfliselager.dk. Jeg faldt for en af deres naturfarvede klinker, som passede ind i køkkenelementerne – der var lidt struktur i, så man heller ikke så nemt kunne se skidt og møg – og det kommer der i hvert fald i mit køkken når jeg laver mad.

Danskfliselager.dk og deres klinker

Der var mange flotte – og der var en rigtig god kundeservice, og jeg fik en meget professionel behandling og råd og vejledning i forhold til de klinker jeg købte. Et er jo at købe og få ens klinker lagt, men de skulle jo også gerne holde sig som nye i rigtig lang tid – og det var her jeg fik en masse fif og råd i forhold til klinkernes pasning og pleje – det var mere min mand der talte med dem om hvordan de skulle lægges. Nu har jeg haft mit nye køkken og mine nye klinker et godt stykke tid, og for mig er det en rigtig god kvalitet og nem at holde.