Sådan får du nemt indsigt i medarbejdernes trivsel 

Vi ved alle, at medarbejdernes trivsel er en nøglefaktor for at skabe en succesfuld og produktiv arbejdsplads. Det kan dog være svært og tidskrævende at få de oplysninger, du har brug for, for at forstå dine medarbejderes tilfredshedsniveau og sikre, at de er tilfredse med deres arbejdsmiljø. Visma Engage er en medarbejdertilfredshedsundersøgelse (Vil du vide mere), der fjerner gætteriet fra at forstå medarbejdernes trivsel. Lad os dykke ned i, hvad der gør Visma Engage så effektivt, og hvorfor det bør være en del af din virksomhedsstrategi. 

 

Medarbejdertilfredshedsundersøgelser lige ved hånden 

Visma Engage tilbyder en række brugervenlige værktøjer, der hjælper dig med effektivt at få indsigt i medarbejdernes trivsel uden at skulle bruge timer på at indsamle oplysninger fra hver enkelt medarbejder. Ved hjælp af smarte undersøgelser kan du hurtigt få værdifuld indsigt i, hvordan dine medarbejdere har det med deres arbejdstilfredshed, arbejdsbyrde og arbejdsmiljø. Resultaterne præsenteres i letforståelige dashboards, så du hurtigt kan identificere problemområder, før de bliver til større problemer. Visma Engage giver desuden detaljerede rapporter om hver enkelt deltager i undersøgelsen, så du kan fokusere på personer, der måske har brug for yderligere støtte eller ressourcer. 

               

Fordele for både arbejdsgivere og medarbejdere 

Visma Engage tilbyder også forskellige fordele for både arbejdsgivere og medarbejdere. For arbejdsgivere giver platformen dem mulighed for nemt at identificere områder, hvor der kan foretages forbedringer for at skabe et mere positivt arbejdsmiljø for deres teammedlemmer. For medarbejderne er Visma Engage med til at sikre, at deres stemme bliver hørt, og at der tages hensyn til deres holdninger, når der træffes beslutninger om deres arbejdsvilkår. Ved at bruge dette værktøj kan arbejdsgiverne være sikre på, at deres teammedlemmer føler sig værdsat og værdsat – hvilket er afgørende for at opretholde et højt niveau af arbejdsglæde blandt alle medarbejdere.